Wijnhandel Moreau
Van Heutszlaan 27
6711 KK  Ede

Tel. 06-20602255
info@wijnhandelmoreau.nl

KvK: 56213034

Bank NL43 INGB 0748622160
tnv. F. Morauw

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

 

Selecteer een pagina

Welkom bij wijnhandel Moreau

Bestellen en bezorging

Bestellen:

Hoe bestel je wijn? Dat kan eenvoudig door bovenaan op de homepage een categorie zoals ‘rood’, ‘wit’, ‘rosé’, etc. aan te klikken of in het hoofdmenu op ‘Assortiment’ te klikken en achtereenvolgend een gewenst land, streek, producent en wijn aan te klikken. Ook heel makkelijk is het om via menuoptie ‘Overzicht wijnen 2024’ op een wijn te klikken. Eenmaal op de betreffende productpagina vul je het aantal flessen in dat je wilt bestellen. Vervolgens kun je verder winkelen en nieuwe wijnen zoeken en toevoegen. Je kunt je bestelling altijd bekijken of veranderen door op ‘Je bestelling’ te klikken. Als je klaar bent klik je op ‘bestelling plaatsen’. Vul vervolgens je adresgegevens, personalia en eventuele opmerkingen in (of klik op “terugkerende klant” als je al eerder besteld hebt) en verstuur de bestelling. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail. Ook ontvang je nog een factuur per email of post en wordt je geïnformeerd over de bezorging.

Bezorging en bezorgkosten:steekwagen

  • Vanaf 6 flessen:            €4.95
  • 1 t/m 5 flessen:             € 9.95
  • Gratis in Ede en omgeving vanaf 6 flessen.
  • Voor verzending naar België en Duitsland geldt een toeslag op de verzendkosten van €4.50

Afhalen: Wijnen kunnen op afspraak worden afgehaald bij ons in Ede: Van Heutszlaan 27, 6711 KK te Ede.

Betalen vooraf: Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je per email een bevestiging. Hierop staat het totale orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten vermeld. Je kunt het vermelde orderbedrag eenvoudig overmaken middels telebankieren naar bankrekeningnummer:  NL43 INGB  0748622160, t.n.v. F. Morauw. Wij hebben geen online betaalmogelijkheid via ideal of creditcard.

Nieuwe klanten vragen wij altijd vooraf te betalen. Daarna ben je een bestaande relatie van Wijnhandel Moreau en geldt een betalingstermijn van maximaal 14 dagen. Alle vermelde prijzen op deze website zijn inclusief btw en exclusief een eventuele bijdrage in de bezorgkosten. Alle artikelen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

Contant betalen: Contant betalen is niet mogelijk bij verzending van de wijnen.

Herroepingsrecht: De klant kan gedurende 14 dagen na aankoop gebruik maken van het herroepingsrecht en de wijnen retour zenden. Bij retourzending van wijnen worden mogelijk verzendkosten in rekening gebracht. Indien retour gezonden wijnen beschadigd zijn of anderszins onverkoopbaar zijn geworden (bijvoorbeeld door aan te hoge of te lage temperaturen te zijn blootgesteld) wordt de waardevermindering in rekening gebracht aan de klant.

Leeftijdscontrole: zowel bij bezorging als afhalen van wijnen vind er een leeftijdscontrole plaats.

Als er nog vragen zijn omtrent bezorging of betaling bel of mail ons dan gerust:

Per telefoon:   06-20602255
Per email:      info@wijnhandelmoreau.nl

Contactpersoon: Frank Morauw