Wijnhandel Moreau
Van Heutszlaan 27
6711 KK  Ede

Tel. 06-20602255
info@wijnhandelmoreau.nl

KvK: 56213034

Bank NL43 INGB 0748622160
tnv. F. Morauw

Wij verkopen geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar.

 

Selecteer een pagina

Welkom bij wijnhandel Moreau

Wijnproeverij

 

Wijnproeverij op locatie.

Om kennis te maken met onze wijnen verzorgen we graag op een door jou gewenste locatie een professionele wijnproeverij van ongeveer twee uur, waarbij acht à tien wijnen worden geproefd. Zowel wit en rood als rosé wijnen komen aan bod. Eventueel naar eigen voorkeur, in overleg. Tijdens de proeverij word je veel verteld over het proeven, de wijnen, vinificatie-technieken, wijn-spijs combinaties en nog veel meer. Je krijgt als het ware een korte wijncursus die wordt gegeven door een ervaren vinoloog. De proeverij kan plaatsvinden bij jou thuis, bij familie of vrienden, of een andere zelf gekozen locatie. Ideaal voor groepjes vanaf 6 personen.

Ook is de wijnproeverij ideaal voor zakelijke doeleinden zoals voor klanten, collega’s en relaties of personeel van het bedrijf. Dat kan op een door jou gekozen locatie in het bedrijf zelf of elders. De proeverij kan zowel ’s middags als ’s avonds plaatsvinden, alles in overleg.

Minimaal aantal deelnemers: 6 personen.

De kosten zijn slechts € 25.00 per persoon. Reiskosten (32 ct./km).

Laat je gerust verleiden om een wijnproeverij te bestellen. Gegarandeerd een leuke en leerzame ervaring, ook voor de wat meer ervaren wijnliefhebber.

Meer weten? Voor informatie belt of mailt u ons:fokke & Sukke
per telefoon:  06-20602255
per email:      info@wijnhandelmoreau.nl

 

Graag tot ziens op de proeverij.

Met vriendelijke groet,
Frank Morauw, vinoloog.